Szállítási szabályzat:

A szállítást minden megrendelés esetében a LaPoste/Royal Mail végzi.

Az Ön megrendelését 1 munkanapon belül feldolgozzuk és továbbítjuk. A megrendelés 5-7 munkanapon belül megérkezik.

Visszaküldési/visszafizetési szabályzat:

Ha a megrendelést követő 30 napon belül szeretné visszaküldeni a terméket, teljes visszafizetés mellet teheti meg a szállítási díjat leszámítva, ha volt.

A visszaküldési postai címünk a következő:

Nathans Naturals

PO Box 1366

BEDFORD

MK41 5AD, Egyesült Királyság

*Kérjük vegye figyelembe, hogy emailben értesítenie kell minket, ha visszaküldte a csomagot, valamint azt is, hogy az eredeti megrendelési adatokat is csatolnia kell.

Köszönti az Avilan Marketing LLC (USA osztály) és az L.G.O. Goods Online Ltd (EU osztály) weboldal. Az ezen az oldalon megosztott adatokat csak általános információként használjuk fel, valamint oktatási célokra. Kérjük olvassa el figyelmesen a Használati feltételeket, mielőtt hozzáférne a weboldalhoz. Az oldal használatával Ön megerősíti, hogy elolvasta és megértette a felhasználási feltételeket, és hogy egyetért velük. Ha nem ért egyet a felhasználási feltételekkel, akkor nem használhatja az oldalt.

1. A weboldal használata.

Az ezen az oldalon megosztott adatokat csak általános információként használjuk fel, valamint oktatási célokra. A weboldal egyes részeit egy bizonyos közönségnek szánták, az Avilan Marketing LLC (USA osztály) és az L.G.O. Goods Online Ltd (EU osztály) alkalmazottait, vásárlóit és részvényeseit, valamint az egészségügyi közösség tagjait és a nyilvánosságot is beleértve. Az Ön hozzáférése az oldalon található információhoz és az oldal használata a felhasználási feltételek hatálya alá tartozik. Az oldalhoz való hozzáféréskor és annak használatakor Ön teljes mértékben beleegyezik a felhasználási feltételekbe.

2. Tartalom.

Az Avilan Marketing LLC (USA osztály) és az L.G.O. Goods Online Ltd (EU osztály) indokolható lépéseket tesz, hogy az oldalon található információ helyes és aktuális legyen, de az Avilan Marketing LLC (USA osztály) és az L.G.O. Goods Online Ltd (EU osztály) nem garantálja vagy biztosítja az információ pontosságát, aktualitását vagy teljességét. Ön beleegyezik abba, hogy a saját felelősségére fér hozzá és használja az oldalt. Az Avilan Marketing LLC (USA osztály) és az L.G.O. Goods Online Ltd (EU osztály) nem ismer el semmilyen kifejezett vagy vélelmezett jótállást, amibe az érték és alkalmazhatósági garancia is beletartozik. Sem az Avilan Marketing LLC (USA osztály), sem az L.G.O. Goods Online Ltd (EU osztály), sem pedig azon társult felek, akik részt vesznek az oldal elkészítésében vagy terjesztésében, nem felelnek az olyan károkért, amelyek bármely direkt, véletlen, közvetett vagy büntető károkozásból származnak, amelyek az oldal hozzáféréséből, használatából erednek, vagy abból, ha Ön nem tudja használni azt, vagy az oldal tartalmában található hibák vagy mulasztások eredményeképpen jönnek létre. Ebbe a korlátozásba beletartoznak az olyan károk is, amit bármilyen vírus okoz, ha megfertőzi a számítógép berendezését.

3. Kártérítés.

Ön beleegyezik abba, hogy az Avilan Marketing LLC (USA osztály) és az L.G.O. Goods Online Ltd (EU osztály), annak hivatalnokai, igazgatói, alkalmazottai, képviselői, szállítói és külső partnerei nem felelősek semmilyen veszteségért, költségért, kárért, amibe beletartoznak az ügyvédi díjak is, ami ezen Használati feltételek Ön által történő megszegéséből erednek.

4. Harmadik fél weboldalak és linkek.

A weboldal tartalmazhat olyan linkeket, melyek harmadik fél által üzemeltetett oldalakra vezetnek, melyek felett az Avilan Marketing LLC (USA osztály) és az L.G.O. Goods Online Ltd (EU osztály) nem rendelkezik befolyással. Az ilyen linkek az Ön kényelmét szolgálják. Hasonlóképpen ez a weboldal elérhető harmadik fél linkekről, amelyek felett az Avilan Marketing LLC (USA osztály) és az L.G.O. Goods Online Ltd (EU osztály) nem rendelkezik befolyással. Az Avilan Marketing LLC (USA osztály) és az L.G.O. Goods Online Ltd (EU osztály) nem vállal garanciát vagy nyilatkozik az ilyen oldalakon található információ helyességéről, időszerűségéről vagy teljességéről, és nem felel ezen tartalom okozta károkért vagy sérülésekért. A külső linkek jelenléte nem jelenti, hogy az Avilan Marketing LLC (USA osztály) és az L.G.O. Goods Online Ltd (EU osztály) támogatja vagy ajánlja őket.

5. Egyéb.

Ha ennek a szerződésnek bármely rendelkezése törvényellenes, érvénytelen vagy alkalmazhatatlan, akkor el lehet távolítani anélkül, hogy hatással lenne a megmaradó rendelkezések életképességére. Az Avilan Marketing LLC (USA osztály) és az L.G.O. A Goods Online Ltd (EU osztály) fenntartja a jogot arra, hogy bármikor megváltoztassa vagy törölje az oldal tartalmát.